Bent u op zoek naar een professionele PHP programmeur voor aanluiting op uw WordPress of Joomla site ?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Bij het design en development van een website en applicaties wordt veel gebruik gemaakt van PHP.
Voor het programmeren in PHP is een technische achtergrond een vereiste.

Over PHP

PHP staat voor Hypertext PreProcessor en is een programmeertaal ten behoeve van scripting en programmeren. Een script in PHP wordt geladen op de server, dit wordt server-side genoemd. Scripts worden op de server aangeroepen in plaats van op de website. Inmiddels is deze programmeertaal één van de meest gebruikte talen om scripts in te schrijven.

PHP lijkt qua taal veel op Perl, waar het gedeeltelijk op gebaseerd is, Ruby en Python. De geschreven taal, Syntaxis, van PHP vertoont sterke gelijkenissen met C. PHP is een toegankelijke programmeertaal waarmee Object-Georiënteerd geschreven kan worden. Wat inhoudt dat er verschillende elementen vanuit verschillende scripts worden aangestuurd.

Waar PHP één van de meest gebruikte programmeertalen voor scripts is, komt deze vaak terug in toepassingen. Zo is PHP onderdeel van veel diverse soorten  zoals WordPress of Joomla. De reden dat de taal regelmatig terugkomt is de toegankelijkheid. Het is eenvoudig op te zetten en met een achtergrond in informatica al snel te gebruiken. PHP wordt vaak gebruikt in combinatie met de Apache Webserver en databasesoftware van MySQL.

Specifieke wensen zijn mijn specialiteit, een standaard oplossing is veelal wel te vinden maar soms veel te uitgebreid of het biedt net niet datgene wat benodigd is om uw site uniek te maken.